Sunday, December 21, 2008

22.12 Tietovisa ja hallitus-clippi luukku

Lupailin julkasta tuon HH-pikkujouluissa olleen Tumen tietovisan. Siellähän meillä ei ollut käytössä wikidpediat tai googelit, joten toivomme teiltäkin reiluja oman tiedon vastauksia.Elikkä...
Laita vastukset vielä tämän vuoden puolella info@happyhourskateboards.com.Voittajalle luvassa dekki.Tuomarina toimii luonnollisesti Tume.

1. Kenen rani, mikä leffa?
Bs tail to feikie, Fakie hardflip, 360 flip, nollie bs heel, ss heel esteen yli, half-cab noseslide, nollie noseslide, nollie fs heel

2. Mille kenkä firmalle Cairo Foster veti ennen Lakaita

3. Static-leffojen isä Josh Stewart on tehnyt uransa aikana yhden leffan, josta on saanut jopa oikeata palkkaa. Minkä skedefirman leffa on siis Stewartin tekemä?

4. Millä tempulla City Skateboardsin tuorehko pro, Dave Bachinsky, toi itsensä skeitti maailman tietoisuuteen?

5. Mad Circlen 1998 julkaistussa Five Flavorssissa on ehkä yksi kaikkien aikojen kovimmista vetäjä listoista. Keneltä on partit kyseisessä leffassa ja missä järjestyksessä?

6. Kuinka monta rappusta oli Emb:n seiskoissa?

7. Vuonna 1996 ilmestynyt Helsinkiläinen Foghorn –elokuva ilmoitti lopputeksteissä olevansa muutakin kuin vain t-paita. Kenellä oli tässä leffassa viimeinen partti ja mikä oli sen partin viimeinen trikki?

8. Mynämäki –skeittielokuvien universumissa esiintyy useita ei-skeittaavia hahmoja. Nimeä tällaisia niin monta kuin pystyt.

9. HappyHour skateboardsin vuonna 2005 julkaistussa elokuvassa ’Hyvin sä Vedät’, on ainoastaan yksi ss bs lipslide. Mitä tapahtuu tämän kyseisen tempun jälkeisessä klipissä?

10. Jim’s Ramp Jam –miniramppi kisat järjestettiin Lokakuun 13. 1996 Oaklandissa, Californiassa, Amerikan Yhdysvalloissa. Kisat voitti John Cardiel, netoten itselleen 500dollaria. Kisojen viides palkittiin 100dollarilla ja kullatulla 40’s pullolla. Kuka oli kisojen viides?

11. Kuka on creditoitu aseitten käytön opastajaksi (guns instructor) Chocolaten 1995 vuoden elokuvassa Las Nueve vidas de Paco?


Taitaa olla muuten minun viimeinen päivitys tältä vuodelta, hyvää joulunaikaa kaikille ja ensvuosi uusin kujein.Rauhaa! Aattona löytyy täältä pieni lahja kaikille.-Jake

Ps. Nettikauppa menee kiinni hetkeksi ja aukeaa 5.1 uudelleen. Kampetta kuiten laminan,u5,real deal ja beyo ym...nettikaupoissa.

2 comments:

Kaikkonen said...

Future Puzzles

12. Kuka vetää Häppärin joulukalenterin postauksessa 22.12. 2008 Kontulassa Olli pop nosemanual, Fakia Ala, Bigspin Disasteri. Kama.
Bonarin arvoisia ovat kundin liikanimet.

Anonymous said...

Completely free Porn clips from Sweden.
Sex Tube - daily updated seksual romantic erotic clips.


[url=http://www.sexvideos.cc] [img]http://www.sipvip.org/images/antonio/cunt.jpeg[/img] [/url]


-----------------------------
[url=http://www.sihteeriopisto.me]sex now [/url]