Monday, August 25, 2008

SM-airlines

Sm-vikonloppu taas tuli ja meni,kovalla tavalla tietenki. Kiinalaiset voitti olympialaisista 100 mitallia, meille ois riittäny yksikin sm-mitalli, Enari toi kuiten kaks.Kiitos siitä!Kimin ajot oli menny kuulemma viikonloppuna ihan perseelleen.Zipi oli silti kimin puolella. Meidän aamu alkoi shoteilla, spaceshoteilla lintsillä. Kontulaan ei lähetty kannustaan omia poikia, tiiettiin että ne pärjää kuitenki.
Juuso kasteli Tompan ja Tomppa kasteli lipunmyyjän. Käämi ampu itelleen Nalle Puhin.

Pääorganisaattori teki ihan helposti frontti bordeja väliltä pois tankkausasemalla.
Juuso oli eniten fiiliksissä siitä että seuraavana päivänä ois red bull lentopäivä ja Juhku ois mukana 2000€ laitteella.
''polttakaa kaikki asteen laudat '' huusi Wu-Tomppa. Pooli-Iiro ei ymmärtänyt juttua ja poltti omat bokserit, sukat ja kengät.
'' Jos ei usko poliiseihin ni ei ne tuu''...ei tullu.
Kyy luo nahkaansa.
Karvonen tietää mikä numero tulee ennen kutosta.
Wu-Tompan isä oli ainoa joka hätäili koko iltana. Hätäily ja punainen onkin tulossa muotiin.
Rannanmäen Jussi oli poiminut sen verran kotona Haukiputtaalla mustikoita, että pysty toteuttamaan Helsingin reissun. Poika tilas baarissa oluen suoraan kuksaan ja pokas tyttöjä kumartamalla.

Rannamäki oli ihmeissään ku pääkaupunkilaiset eivät pitäneet flanelipaitaa housuissa. Loppuillasta kundi rentoitukin sen verran että otti paidan pois housuista ja vetas pleksit silmille.





Ski my favorite n***a

Ps. tänään tuli uudet paidat. Koht myynnissä kaupassa.