Tuesday, December 18, 2007

LUUKKU 17-18

Kaks päivää taas kerralla, tää lähtee ihan käsistä. Menee myös vähän tylsäksi kun mulla on kuvia lähinnä itsestäni. Koettakaa kestää.


Kisu valitsi laudan oikein herätessään Jakelta ja lähti siltä nukkumalta Board Expoon. Bs flipidi. (Klikkaa kuvaa niin näet sekkarin)


Meikäläisen mute to fakie Launeen minillä joskus Matt Reason päissään, eli varmaan noin 1998.


Jos joku näitä katsoo niin jättäkää pliiiis kommentteja. Vähän järkevämpää päivittää kun tietää ettei ihan vain omaksi iloksi tee. Otin kommenteista rajoituksen pois, joten nyt niitä voi jättää kuka vaan.

Bonus: Back in a days when aggressive street walking was still real (Huom. Oulu):

10 comments:

Anonymous said...

KISU ON KOVIN KUNDI ON EARTH!

.juhana said...

Käyn katteleen näitä joka päivä. Häpärin kalenteri on vakavasti otettava haastaja Stokkan jouluikkunalle, sen käyn tsekkaan vain joka toinen päivä!

Anonymous said...

Pitäähän tää käydä väijymässä aina diilin sivujen jälkeen seuraavana. Videoklipissä kovvaa 90120-edustusta!

Anonymous said...

siisti meininkiä! eniksestä jotai.

Anonymous said...

joo joo tätä lissää niinhän ne kaikki sanoo! on sentääs jotain järkevää tekemistä ku käy täällä kattoon joka päivä näitä kuvia! lisää video klippejä!

Anonymous said...

Kait se on kommentti jätettävä nyt kun pyysitte! Kyl toi lasten parkouraus näytti viel ihan siistilt verrattuna 30v verkkarijätkii pomppimassa pasilassa hot sportissa ! hah! Kisu tais ottaa ton saman completen muuten turkuukin, hyvin se onnisti! Kiitos vielä turun ensi-illasta, kaiken mitä muistan oli kultaa !

Anonymous said...

ville valo mute fakeen haha

Anonymous said...

Parkour alakaa vaikuttaa aina vaan houkuttelevammalta. Haluaisin oppia ainaki tuosta pätkästä kohat; underbar, gorilla, speed ja ???

Anonymous said...

kisun bs flippi kovvaa kammaa ja klassinen mullisteri.parkour jätkät tietää kyllä alan ku kuvaa pätkät heinäpäässä!on se hurjaa

yanmaneee said...

supreme new york
kyrie 5
supreme clothing
off white jordan 1
coach factory outlet
nmd
adidas stan smith shoes
curry 6 shoes
balenciaga shoes
off white x jordan 1