Friday, November 30, 2007

Turun Rullalautailijat ry tarjoaa

Unelmiin tullessasi kannattaa käydä tarkistamassa Tru ry:n näyttely. Avajaiset tänään kello 18-20, vaikka mainos tarjoaakin jotain kuvitteellista päivämäärää.

Tuesday, November 27, 2007

''Minkätyyppistä'' -Turkutyyppistä Unelma 6

Holla ja kaikki kovat heitot! Nys se sitten on vikan ensi-illan ja koko leffan aika. Turussa Dynamossa klo:22 Ovet auki jo 21.00. 1€ sisään ei paljon juomarahoja hetkauta...unelma 6 kisojen kautta tietenkin.
See you there! Taveki tulee.
Ps: Uudet t-paidat pakkasiin plakkarissa(kato eilinen päivittely).
Pps. Bodyrox-yeah yeah (electro mix)

Monday, November 26, 2007

Osta uus t-paita...

...tee vanhasta hyvä luutu mutsille joululahjaksi. Paidat on mustia niinku etelän talvet.26€,sisältää viileen kirjekuoren ja sopivat merkit. Kolmelle ekana tilanneille kädestä ennustus maksutta. Ps. Joulukuun aikana käynnistyy myös nettiskaba koskien tulevia simplesessioita, stay tuned tai oo Def Leppard.

Sunday, November 25, 2007

TEAM WORK

Onkohan Simpelsession valmis näille pojille, saati sitten maailma?

Johtajan valesynttärit


Johtajan valesynttäreitä vietti kaikki muut paitsi ite Johtaja.Hyvä se on laittaa väärät päivämäärät HangUpin foorumeihin ja sekottaa koko pakka.Kiitos kuiten. Yllä kuva uudistuneelta http://pasisalminen.com saitilta.
Tave pakenee rälläkkää.

Friday, November 23, 2007

Johtaja onnea!

Johtaja, Mihkali, Möhkäle täyttää vuosia, Onnea! Sama jätkä joka sytytti juhannuskokon ihan väärällä tuotteella.

On myös ilo huomata että isoveli voi hyvin. Onnea viikonloppuporukoihin, niihinkin joista äiti varoitti. Enis takas Suomes ja Wu Sydneyssä. Padawan kaupungissa...varokaa!
Ps: Uutta t-paitaa maanantaista lähtien.

Sunday, November 18, 2007

PIPOPAKKO!

Nyt sitä sitten saa. Äidille pannumyssyksi tai itelle päähän pipoksi(paitsi jos sulla on vesiletti). Häppärin nettikaupasta löytyy. Real Dealista ja Olohuoneesta löytyy jo, muihin menossa lähiaikoina. Muistakaa, välitunnilla on pipopakko.

Thursday, November 15, 2007

jos sun lysti on niin nahkas taakse lyö...

...jos sun lysti on ja tiedät sen niin varmaan myöskin näytät sen...
Hyvää viikonloppua ja alkavaa talvea porukat!
T. Alkaneet vknloppuporukat

NIKE SB premier

Katohan, kadonnut muistikortti löytyi, joten pientä kuvareportaasia Niken ensi-illasta.


Yleisö odottaa Dunkit jalassa. Ainakin osa.


Päämies. Ei se kännykkäkauppias vaan Nike-päämies.


Love will tear us apart!!! Agaaaaaaaaaaaaaiin!


TWILLS!


Soita Paranoid!


Illan pääesiintyjä.


Lucifer & apuri. Maailmakin kääntyi sivuittain.


Kiitos hyvistä kemuista, Oki & Nike!


Tähänhän se lopulta taas meni. Arvatkaa biisi!

Tuesday, November 13, 2007

Enis 50-50


Kolmas postaus samana päivänä! Shit is mad real, teeppä siitä graafinen kuvaaja.

Snowextremessä oli Laminan mainos, jossa komeili Aleksin kuva Eniksen Nyki-fiftarista. Kun kaikki skeittaajat eivät varmaan lumileikkejä harrasta niin laitetaan mainos myös tänne, ettei jää vaan näkemättä. Temppu jäi ikuistamatta nauhalle, mutta onneksi Digi-tave oli mukana kamerakännykköineen niin jäi joku muisto talteen: Klippi 1 Klippi 2

Nyki-fiftarin kunniaksi vielä bonarinalinkki DJ Elin ysäri-NYC-rap radioshow:hun Elin blogista. Kovaakin kovempia biisejä, nostalgia fiilis. This is real rap music.

Weekender

Unelma 6. Turuus 1.12 ja siellä sitten pitäs olla ''Minkätyyppistä'' lopputekstillinen ja lopullinen ensi-ilta. Hu huu, tietenkin jatkobileet ja härpäkkeet. Lisää tästä näillä sivuilla ihan pian. Pef ja muut : lautatäydennystä luvassa loppuviikosta.



Tyyppistä!
Vknloppuna vietettiin vissiin kolmekymppisiä ympäriinsä, tässä pari kuvaa missä met niitä vietettiin.
Vielä kerran onnea Antti, Olli ja KenkäPekka. Ps.Kari laita parit kuvat Pekan synttäreiltä ku ei voinu kahteen paikkaan revetä.(jätkällä oli kuulemma valunu pitkää sylkiä!)Living for the weekends...nyt naksautteleen viikonloppuna hajonnutta selekää.

Rap statistics



Muiltakin boardeilta tuttu, mutta tämä on niin törkeän hauska että laitetaan tännekkin.

Eli....

Rap graafisina kuvaajina.

Nerokasta.

Friday, November 09, 2007

Indian Thriller

Samu(fs. krooks rollo-98?) ja Roni oli aina Rollon pikkujätkät, no kieltämättä vieläki.Samu lähetti tän perjantai illan ratoksi:
http://www.youtube.com/watch?v=TtJRNyPK-lc
Jees! Enis menee Barcaan huomen pakoilee policea (sting), Wu lähtee Australiaan armejaa pakoon, muut tummuu halleissa.Life! Lopputekstit ja extrat editissä.

Wednesday, November 07, 2007

Doomsday 7.11.07

KISS (ainaki Gene) tiesi sen oikian aseen. Voimia ja rauhaa ihmiset!

Tuesday, November 06, 2007

Anna Abrau: ''Inhoan Kontulaa''

Happy Birthaday Erin!

Samalla reissulla ku kävin selaan Akateemisessa uudet skedelehet tarttui käteen uusi Citylehti.
Siinä Anna Abrau on sitä mieltä että inhoaa kontulaa (paha jos saa Notkiksen tai Kattilan vihat selekään), mutta taasen fiksun poikabändin Strum und Drangin Andre Linman on sitä mieltä että:''Käytän cheap Mondayn pillifarkkuja. Pidän niitä aika alhaalla, siten että ne hieman roikkuvat. En seuraa muiden pukeutumista, pukeudun sellasiin vaatteisiin joista itse pidän. Mutta jos joku sanoo vaatteeni ovat rumia, saatan lakata käyttämästä niitä'' hmm?

Tave lähe meiän kans Barcaan!

Monday, November 05, 2007

7.11. Slam it feat. RUSKO


Musiikkimehustusta...Keskiviikkona voi ratsastaa taas infernaalisten bassolinjojen aalloilla kun Slam It klubille tulee Briteistä Rusko. Rusko on yks suurimpia nimiä Dubstepissä ja tulee takuuvarmasti laittamaan Redrumin äänentoiston koetukselle.

Käykääpä kuuntelemassa täältä esim. ns. hittibiisi "Cockney Thug" tai reggaempi "Jahova" niin lähtee karvat korvista. Wake - the - fuck - up!

Kyseessä on myös Tes La Rokin oman "Noppa"-nimisen levylabelin ekan julkaisun julkkari-bileet. Kyseinen Noppa001 sisältää muun muassa Häppärin leffassa mun partissa olevan biisin, Clouds: Shallow. Käykää kuuntelemassa.

Friday, November 02, 2007

Po folks!

Tosi turhan puoleinen postaus. Joskus on fiilis kun sattuu törmäämään levyhyllyssä johonkin levyyn mitä ei ole kuunnellut aikoihin/vaan niitä paria hittibiisi ja voi todeta että helvetti, tämänhän o törkeän kova levy. Tänään tuli kyseinen fiilis, ihan himmeä koko levy, mutta tässä ne hittibiisit, straight outta Kentucky:





Piristävää kuunnella vaihteeksi vanhaa kunnon feel good southia nykymenon vastapainoksi. Kyytipoikana vanhaa Outkastia ja Goodie Mobia.